Dierenartsenpraktijk Warmenhuizen

Voor al uw grote en kleine huisdieren

Voor een spoedgeval belt u ons (24/7) op: 0226-395676

Vind ons met google maps:

Openingstijden:

 

Inloopspreekuur:

ma t/m vr: 13:30 - 14:00 & 17:00 - 17:45

Ook kunt u bij ons op afspraak terecht.

 

Apotheek open:

ma t/m vr: 13:30 - 17:45

 

Telefonisch spreekuur / overleg dierenarts:

ma t/m vr: 8:00 - 9:00

 

Contact:

tel: 0226-395676

e-mail: info@dierenartsenpraktijkwarmenhuizen.nl

 

Bezoekadres:

Debbemeerweg 35

1749 DK

Warmenhuizen

 

Ons team

 

Gezellig damesteam

 

Met vier vrouw sterk maken wij ons dagelijks hard voor de gezondheid van uw dier. Ieder met haar eigen specialiteiten en interessegebieden maakt dierenartsenpraktijk Warmenhuizen een allround en gezellig damesteam!

Sabine van Leeuwen - Dierenarts

 

In 1997 ben ik in deze praktijk begonnen als dierenarts. Ik kom uit (provincie) Utrecht, maar voelde me gelijk thuis in Noord-Holland. Als klein meisje wist ik al dat ik dierenarts wilde worden en nog steeds heb ik geen spijt van deze keuze.

 

De afwisseling vind ik het mooiste van dit beroep. Als geborgd rundveedierenarts ben ik regelmatig in een koeienstal te vinden. Samen met de veehouders streef ik naar een maximale gezondheid voor de koeien. Daarnaast ben ik regelmatig op de praktijk om honden en katten te behandelen of te opereren. Voor de bijzondere dieren heb ik een speciale belangstelling; komt u met een hamster, kip of ringstaartmaki; grote kans dat u dan bij mij terecht komt.

 

In mijn vrije tijd speel ik op de contrabas in een orkest, doe ik aan boogschieten en ik woon met man, zoon en hond in Warmenhuizen.

 

 

Tessa van der Molen - Dierenarts

 

April 2018 ben ik alweer 10 jaar werkzaam in deze praktijk en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik ben opgegroeid in  Egmond en heb na mijn afstuderen in meerdere praktijken in verschillende hoeken van Nederland gewerkt. Uiteindelijk ben ik hier in Noord-Holland op mijn plaats, de omgeving en de mensen hier spreken mij het meest aan.

 

Het leukste van mijn werk vind ik het werken met dieren en de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Opereren is leuk en uitdagend, maar ook de speurtocht naar een diagnose om een ziek dier beter te kunnen maken is mooi.

 

Ik woon in het buitengebied van Warmenhuizen met mijn man en dochtertje van 3. Natuurlijk kan een beestenboel niet ontbreken, dus ben ik meestal vergezeld door mijn hond Bliksem (ook op de praktijk vaak aanwezig achter de balie) en thuis hebben we een Noorse Boskat en 2 paarden. Als ik vrij ben geniet ik van mijn gezin en van een rit op mijn paardje door het Geestmerambacht samen met de hond.

 

 

 

 

 

 

Afra Meereboer - Assistente

 

Alweer 14 jaar ben ik werkzaam in deze praktijk.

Mijn woonplaats is Schoorl, waar ik woon met man en allerlei dieren.

Hobby’s ? Heel veel, maar rijden op mijn IJslandse merrie Hekla en IJslandse truien breien zijn favoriet.

 

Op maandag en dinsdag treft u mij aan achter de balie.

Het contact met de eigenaren van patiënten en de diversiteit van de dieren die we hier zien is erg leuk.

 

Bij mij kunt u een afspraak maken om de vacht van uw kat te toiletteren.

Vooral bij langhaarkatten is het bijhouden van de vacht soms problematisch.

Onder narcose worden ze weer tiptop opgeknapt.

 

 

 

 

 

 

 

Inge Honhof - Assistente

 

Ik ben Inge en ik werk sinds november 2011 in deze praktijk.

Mij vind je van woensdag t/m vrijdag aan de balie en in de spreekkamer. Ik heb het onwijs naar mijn zin in deze praktijk met leuke collega’s en erg afwisselend werk met leuke uitdagingen.

 

Ik woon in Alkmaar samen met mijn man Ronald en zoontje Johnny en 2 katten Maine Coon Spencer en een Britse korthaar Elvis. Daarnaast heb ik een oppas hond Weimaraner Britney die gaat af en toe ook mee naar de praktijk. Op zondag melk ik de koeien bij een van onze melkveehouders, zodat hij ook eens een avondje vrij is.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar (rock)concerten en maak ik taarten in opdracht waar ik het heel druk mee heb.

 

 

 

 

 

© 2018 Dierenartsenpraktijk Warmenhuizen

Volg ons ook op Facebook!